Rivitalo | 5h, k, wc x 2, kph, s, khh-tila, askartelutila

Liittokallionkatu 11, Kaarila, Tampere

Hinta

339 000 €

Koko

125 m²

Vuosi

2004

Tilava neljän makuuhuoneen rivitalokoti Tampereen Kaarilasta! Tämän 125 m² rivitalokodin tilat on jaettu kahteen kerrokseen. Alakerrassa eli sisääntulokerroksessa on kaksi makuuhuonetta sekä pesutilat, sauna, kodinhoitotila ja wc. Alakerrassa on myös 10 m² askartelutila, joka soveltuu hyvin työhuoneeksi mutta tarvittaessa myös viidenneksi makuuhuoneeksi tai vierashuoneeksi. Yläkerrassa on upea avara oleskelutila, jonka kattokorkeus on korkeimmillaan jopa yli 3 metriä. Olohuoneeseen avoin keittiö on remontoitu koneineen ja kalusteineen vuonna 2022 ja onkin nyt hyvin näyttävä! Keittiöstä löytyy myös trendikäs aamiaiskaappi. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta sekä erillinen wc. Olohuoneesta on käynti etelän suuntaiselle lasitetulle parvekkeelle ja toisesta yläkerran huoneesta on käynti pohjoisen puoleiselle omalle terassille ja takapihalle. Aivan asunnon ulko-oven edessä on oma autokatos ja lisäksi vieressä katokseton autopaikka. Asunto Oy Tampereen Kaarilankunnas on vuonna 2004 valmistunut yhtiö, jonka lämmön lähteenä on maalämpö. Yhtiöllä on oma tontti ja se sijaitsee hyvin rauhallisella paikalla, päättyvän tien päässä ja rajautuu myytävän asunnon takapihan puolelta luonnonsuojelualueeseen. Täällä kaikki on lähellä! Lyhyen matkan päässä ympärillä on useita kouluja, päiväkoteja ja kauppoja ja bussiyhteydet ovat erinomaiset. Varaa oma yksityisesittelyaikasi!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
1365342
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h, k, wc x 2, kph, s, khh-tila, askartelutila
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
125 m²
Kokonaispinta-ala
125 m²
Kerrokset
2/2
Rakennusvuosi
2004
Vapautuminen
viimeistään 2 kk kaupanteosta tai sopimuksen mukaan aikaisemmin

Hinta

Myyntihinta

328 954,42 €

Velkaosuus

10 045,58 €

Velaton hinta

339 000,00 €

Neliöhinta

2 712,00 €/m²

Vastike

Hoitovastike

625,00 € / kk

Pääomavastike

93,75 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

718,75 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

12,00 € / hlö / kk

TV-maksu

1,40 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 12 €/hlö/kk, tasaus oman kulutuksen mukaan

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parvekkeen ilmansuunta: etelä
lasitettu
Tietoliikenne
Internet-yhteys: DNS:n valokuitu 100 M
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kiinteät valaisimet, pimennysverhot, sälekaihtimet
Kohteen lisätiedot
Kaapeli-TV liittymä
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Muut tilat ja materiaalit: Askartelutila n. 10 m², lattia muovimattoa, seinät maalattua. Askarteluhuoneessa kiinteä kaapisto. Eteisessä kiinteä kaapisto. Eteisen lattia parkettia, seinät maalattua. Tuulikaapin lattia muovia, seinät maalattua.
Rakennusmateriaali: Puu, teräsbetoni
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, pakastin, viinikaappi, astianpesukone, verhokiskot (ak mh:t) kiinteät valaisimet, aktiivihiilisuodatin, induktioliesi, erillisuuni, aamiaiskaappi. Lattia laattaa, seinät maalattua, tasot laminaattia. Keittiö remontoitu kokonaan (myös lattia) kaapistoineen ja koneineen vuonna 2022. Kvik-keittiö.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone, suihku, sähkösauna, erillinen wc, kodinhoitotila, pesukoneliitäntä (tulo ja poisto), kuivauskaappi, peilikaappi (khh ja wc:t). Lattiat laattaa. Kph:n ja wc:iden lattiat laattaa, seinät laattaa. Saunan lattia laattaa, seinät paneelia. Sauna remontoitu 2015.
Olohuoneen kuvaus
Olohuone ja keittiö yhtenäistä avaraa tilaa. Olohuoneen huonekorkeus jopa 3,2 m. Olohuoneesta käynti lasitetulle parvekkeelle. Lattia parkettia, seinät maalattua.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneita 4 kpl, kaksi yläkerrassa, kaksi alakerrassa. Kahdessa makuuhuoneessa vaatehuone. Lattia parkettia, seinät tapettia/maalia.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone x 2, kaapistot, ulkovarasto
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Tampere toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Muuta taloyhtiöstä
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: Taloyhtiöllä käyttämätön luottolimiitti 100 000 euroa, jota tullaan käyttämään maalämpöpumpun uusimisen kustannuksiin ja Molokin asennukseen. Tarkat kustannukset selviävät kevään 2024 aikana.
Taloyhtiön autopaikat

lisätietoa: Asuntojen edessä olevat autokatospaikat ja sähköpistokepaikat kuuluvat asunnolle. Yhtiön hallinnassa vieraspaikkoja 2 kpl ja tolppapaikkoja 3 kpl.

Tehdyt remontit
Lämmönjaon saatöalakeskuksen ja ventt.moott. uusiminen 2009, lämpöverkon kiertovesipumpun uusiminen 2009, lämpöverkon säätö ja tasapainotus 2009,iv-kanavien puhdistus 2011, siirtyminen maalämpöön 2011, kuntoarvio 2014, lisättiin yläpohjan tuuletusta, korjattiin autokatoksien sähköjohtojen suojauksia 2014, maalämmön kylmäyksikön korjaus 2014, huoneistokohtaisen pumppuventtiiliryhmän huolto 2017, kanavapuhdistus ja ilmamäärien säätö 2017, katon uusinta 2019, raja-aitojen kunnostusta 2019.Lämmitysjärjestelmän tarkistus ja huolto sekä D14 märkätilasaneeraus 2022, maalämpöpumpun uusiminen ja Molok jätteenkeräyksen asennus 2023.
Tulevat remontit
PTS:n mukaan: Autokatosten ja pihan vedenohjaus 2023, Leikkikenttävarusteet 2023-24, uusi energiatodistus 2023-25, salaojat tarkastus ja huolto sekä pihavalot 2023-25, eteläinen raja-aita 2023-26, Ilmanvaihtokanavien puhdistus ja ilmamäärien säätö 2026-27, väestösuojan tarkistus ja lukituksen uusiminen 2026
Energialuokka
D (2013)
Tontin koko
5 820 m²
Tontin omistus
Oma

Asunto Oy Tampereen Kaarilankunnas

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Useita (n. 1.5 km)
Ruokakaupat: S-Market (n. 0.8 km), K-Market (n. 0.7 km)
Päiväkodit: Luontopäiväkoti, Pilke (n. 0.65 km)
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki (n. 0.4 km)

Lisätietoa auton säilytyksestä
Oven edessä katospaikka ja sähköpistokepaikka
Pihan kuvaus
Pihan ilmansuunnat: pohjoinen

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tampere

Asuinalueena Kaarila, Tampere

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Emilia Nikkilä

myyntipäällikkö, kiinteistönvälittäjä, LKV, KiLAT

Kiinteistömaailma Tampere Koilliskeskus | Kangasalan Kodit Oy

Kiinteistömaailma Tampere Koilliskeskus | Kangasalan Kodit Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.