Paritalo | 3h, kt, rt, et, vh, s, psh / khh, wc, ak, ter / par, var

Asuntamaanraitti 1, Vuores, Tampere

Hinta

300 000 €
Tarjouskauppa

Koko

85 m²

Vuosi

2018

HELMI VUOREKSESTA - YKSITASOINEN PARITALOKOLMIO Tätä kauniimpaa kotia saa hakea! Asunnossa on kiinnitetty erityistä huomiota harmooniseen sävymaailmaan ja levolliseen valaistukseen. Kodin tunnelma on todella rauhoittava. Huoneistossa on 85 m3 yhdessä tasossa. Kaunis, Esan levykalusteen keittiökaapisto on asennettu 2021, kodinkoneet ovat vuodelta 2018. Kalanruotomuotoon ladottu lattialaminaatti kestää hyvin kulutusta ja on ilmeeltään trendikäs. Olohuoneen nerokas, puurimaseinäkkeellä erotettu työpiste toimii erinomaisesti ja eteisen erillinen avovaatehuone on sekä harrastavan pariskunnan että lapsiperheen unelma. Vaatehuoneessa on varaus kodin toiselle WC:lle. Nykyiseen, erilliseen WC:en on käynti pesuhuoneesta. Autokatos on kätevästi sisäänkäynnin yhteydessä, joten kauppakasseja ei tarvitse kaukaa kanniskella. Katokseen mahtuu kaksi autoa peräkkäin. Puutarhanhoidosta ei tarvitse huolehtia arkikiireiden keskellä, sillä tälle paritalokodille kuuluva piha-alue rajoittuu sisääntulo- ja autokatokseen. Ulkoilmasta ja auringosta pääset kuitenkin nauttimaan lasitetulla ja suojaisalla terassiparvekkeella, jonka yhteydessä sijaitsee kätevästi myös kodin ulkovarasto. As Oy Vuoreksen Apollo, Tampere on 2018 valmistunut, 20 asuntoa käsittävä ja kaukolämmöllä, vesikiertoisen lattialämmityksen avustuksella lämpiävä yhtiö. Yhtiön sijainti on sekä rauhallinen Vuoreksen keskuspuiston laidalla että keskeinen Vuoreksen ytimessä. Ulkoilusta nauttivalle sijainti on huippu, sillä Suolijärven kiertävälle ulkoilureitille on vain noin 500 metrin matka. Varaa välittäjältä yksityisnäyttöaika, mikäli sydämessäsi läikähti tämän unelmakodin kohdalla. Lämpimästi tervetuloa ihastumaan!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
1367036
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, kt, rt, et, vh, s, psh / khh, wc, ak, ter / par, var
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
85 m²
Kokonaispinta-ala
85 m²
Kerrokset
1/1
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
2018
Vapautuminen
Vapautuminen 1.9.2024

Tarjouskauppa
on vakiintunut kauppatapa, jossa tarjoukset tehdään lähtöhinnasta ylöspäin.

Hinta

Lähtöhinta ilman velkaosuutta

300 000,00 €

Velaton lähtöhinta

300 000,00 €

Viimeisin tarjous

-

Neliöhinta

3 529,41 €/m²

Vastike

Hoitovastike

365,50 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

365,50 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Auton lämmitys autokatoksessa menee huoneiston omasta sähkölaskusta. Yhtiön pääomavastike on tarkastettu 12/2023 (huoneistolla ei ole taloyhtiölainaa).
Vesimaksu: Oma mittari, tasaus kulutuksen mukaan. Vesimaksuennakko 20 €/hlö/kk.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tietoliikenne
Internet-yhteys: Taloyhtiölaajakaista 100 Mbps/Vuorespalvelu Oy
Muuta kauppaan kuuluvaa
Olohuoneen pestävät tekstiilikaihtimet (https://visor.fi), makuuhuoneiden pimentävät rullaverhot, toisen makuuhuoneen irralliset kaapistot, kiinteät valaisimet, terassin verhot, vaatehuoneen kalusteet, eteisen seinän mustat nappinaulakot, combipyykinpesukone (kuivaustoiminnolla)
Kohteen lisätiedot
Kaapeli-TV
Kodissa on kiinnitetty erityistä huomiota rauhalliseen sävymaailmaan ja levolliseen, yhtenäiseen valaistukseen.
Tehdyt remontit
Vaihdettu alkuperäiset termostaatit Tado älytermostaatteihin 2020. Lattiat on tasoitettu/Suorittanut Asua group Oy/Jarno Hämäläinen (olivat epätasaiset/painumia) ja asennettu huoneistoon laminaattilattiat, pl. eteiseen laatta sekä lisätty kaksi pistorasiaa ja himmennin 2020-2021. Samalla on asennettu korkeammat lattialistat ja asunnon ulkopuolelle sisääntulokatokseen laatat 2021. Keittiötä on saneerattu asentamalla Esan levykalusteen kaapistot 2021. Olohuoneeseen on asennettu ilmalämpöpumppu 9/2021 ja tyylikäs puurimaseinäke erottamaan työpisteen (kiinteä työpöytä) 2021. Isännöitsijäntodistuksessa ajankohdat hiukan eri tavalla mm. tarkastusajankohdan mukaan kirjattuna.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö, vesikiertoinen lattialämmitys
Rakennus- ja pintamateriaalit
Muut tilat ja materiaalit: Eteinen: vaatehuone (ei ovea) ulkovaatteiden säilytykseen, kaapistot, seinät maalattu, lattia laattaa. Vaatehuoneessa on WC-varaus, putket ja viemäröinti valmiina.
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Esan levykalusteen laadukas keittiö on ajattoman tyylikäs. Varusteena kaapistot, komposiittitasot, integroidut jääkaappi, pakastekaappi, mikro ja astianpesukone, induktiotaso ja erillisuuni, saareke laatikostoilla.
Lattiamateriaalit: Kalanruotolaminaatti
Seinämateriaalit: Maalattu, välitila laatoitettu
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna: lauteet, Harvian pilarisähkökiuas, ledvalot, lasiovi ja -seinä. Pesuhuone/kodinhoitotila: kaksi suihkua, kääntyvä suihkuseinä, pesukoneliitäntä, IV-kone, Topi-keittiöiden laatikostot, puinen työtaso, combipyykinpesukone (kuivaustoiminto). WC: käynti pesuhuoneesta erilliseen tilaan, wc-istuin, bidee, pesuallas tasolla ja laatikoilla, peili.
Seinämateriaali: Saunassa paneeli, psh+khh+wc laatta
Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Käynti lasitetulle terassille/parvekkeelle, eleettömän nerokkaasti erotettu puurimaseinäkkeellä työtila, jossa on kiinteä työpöytä. Varusteena ilmalämpöpumppu, joka on asennettu 9/2021.
Lattiamateriaalit: Kalanruotolaminaatti
Seinämateriaalit: Maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Toisessa makuuhuoneessa irralliset kaapistot (pienehkö kooltaan), molemmissa makuuhuoneissa Sol-kaihtimen pimentävät rullaverhot
Lattiamateriaalit: Kalanruotolaminaatti
Seinämateriaalit: Maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, kaapistot, kylmä ulkovarasto
Kattomateriaalin kuvaus
Bitumikermi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Tampere toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Muuta taloyhtiöstä
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: Ei tiedossa olevia kustannuksia. Isännöitsijältä 8.5.2024 saadun tiedon mukaan sähköauton latausasemia koskeva esitys on tarkoitus valmistella yhtiökokoukselle tämän kevään aikana. Kustannusarviota ei vielä ole.
Taloyhtiön autopaikat

piha-autopaikkoja: 11, lisätietoa: Pari-, erillis-, ja rivitaloilla on joko autokatos tai autotalli. Luhtitalon asuinhuoneistoille kuuluu sähköpistokepaikka yhtiön pihassa.

Tehdyt remontit
Suoritettu vuosikorjauksia sekä huoneistoissa, että yleisissä tiloissa 2018. Hidasteet piha-alueille 2019. Rakenteiden ulkopuolinen arvio (vuositarkastuksiin liittyvät korjaukset tarve). Märkätilojen kosteuseristysten ja läpivientien tarkastukset (Kyse on luovutusvaiheen selvityksistä, isännöitsijän mukaan ei erillistä kirjallista raporttia) 2019. Sähköautojen latauskartoitus, huoneiston D12 kosteusvauriokartoitus kattovuodon takia (rakenteista ei löytynyt kosteutta, tarkastusraportti välitetty reklamaationa pääurakoitsijalle) 2022.
Tulevat remontit
Kunnossapitotarveselvityksen 18.4.2023 mukaan vuosille 2023-2027 arvioidut kunnossapitotyöt: Normaaleja huolto- ja kunnossapitotöitä
Energialuokka
C (2013)
Tontin koko
4 639 m²
Tontin omistus
Vuokra
Tontin vuokra
22 779 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Tampereen Kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
30.3.2077

Asunto Oy Vuoreksen Apollo, Tampere

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Vuoreksen koulu (n. 0.55 km)
Ruokakaupat: Sale Vuores (n. 0.26 km), K-Market Vuores (n. 0.5 km)
Lähipalvelut: Vuoreksen liikuntapuisto, Ilves-kenttä (n. 0.7 km), Vuoreksen keskuspuisto (n. 0.35 km), Suolijärven rantapolku (n. 0.6 km), Suolijärven uimaranta (n. 3.3 km), Vuoreksen frisbeegolfrata (n. 0.5 km), Vuoreksen jäteasema (n. 0.9 km), Kotipizza (n. 0.25 km), ROK Ravintola (n. 0.45 km)
Päiväkodit: Klaavan päiväkoti (n. 0.26 km), Vuoreksen päiväkoti (n. 0.45 km)
Liikenneyhteydet
Lähin linja-autopysäkki (n. 0.35 km)

Lisätietoa auton säilytyksestä
Autokatospaikka huoneiston sisäänkäynnin yhteydessä kuuluu huoneistolle yj:n mukaan.
Tiedustelut
Satu Haavisto
Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiLAT, Sisustussuunnittelija
Huippumyyjä 2023
satu.haavisto@kiinteistomaailma.fi
p. 0505971528

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tampere

Asuinalueena Vuores, Tampere

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Satu Haavisto

Kiinteistönvälittäjä, sisustussuunnittelija, LKV, KiLAT

Kiinteistömaailma Tampere Ratina | Ratinan Asuntopalvelu Oy

Kiinteistömaailma Tampere Ratina | Ratinan Asuntopalvelu Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.