ROOF LKV Tampere Oy
ROOF LKV Tampere Oy

Kerrostalo | 3h + avok. + kph + s + khh + las.parv.

Itsenäisyydenkatu 3, Keskusta, Tampere

Hinta

468 000 €

Koko

71 m²

Vuosi

2018

City koti Tampereen keskustasta! Nyt tarjolla näyttävä viidennen kerroksen tilava kolmio lasitetulla parvekkeella, josta avarat näkymät Tullikamarinaukiolle. Huoneisto tarjoaa laadukkaiden pintamateriaaliensa ja pohjaratkaisunsa osalta todellista asumismukavuutta. Asunnossa koneellinen ilmanvaihto ja kauttaaltaan vesikiertoinen lattialämmitys ja viilennys, mitkä lisäävät asumisviihtyvyyttä. Huoneiston pohjaratkaisu tuo avaruutta ja valoisuutta huoneistoon, mm. keittiön yhdistyessä olohuoneeseen ja isojen ikkunoiden osalta. Asunnossa on arkea helpottava kodinhoitohuone ja moderni kylpyhuone kahdella suihkulla ja omalla saunalla. Asunto Oy Tampereen Luminary I on vuonna 2018 valmistunut yhtiö. Yhtiö sijaitsee omalla 3421,5 m²:n tontilla ja sen lämmitysmuotona on kaukolämpö. Yhtiöön kuuluu 52 asuinhuoneistoa ja yhtiö tunnetaan hyvin arvotettuna ja laadukkaana taloyhtiönä. Kiinteistöstä löytyy upea sisääntuloaula ja asukkaiden käytössä on myös Luminary I katolla oleva kattoterassi. Sijainti on mitä parhain. Läheltä löytyvät keskustan kattavat palvelut. Kotioveltasi pääset kätevästi rautatieasemalle ja käyttämään monipuolisia julkisenliikenteen palveluja. Asunnon yhteydessä mahdollisuus ostaa autohallipaikka. Yhtiöjärjestyksen mukaan 3h+k+s. TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET: Marika Virkki / 050 366 7211 tai marika.virkki@roof.fi OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN! I can provide services also in English. Get a roof. www.roof.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21465029
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + avok. + kph + s + khh + las.parv.
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
71 m²
Kokonaispinta-ala
71 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
5/7
Rakennusvuosi
2018
Käyttöönottovuosi
2018
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

468 000,00 €

Velaton hinta

468 000,00 €

Neliöhinta

6 591,55 €/m²

Vastike

Hoitovastike

408,25 € / kk

Erityisvastike

7,10 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

415,35 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

25,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Hoitovastike 1 / 5,65 €/m2/kk. Pysäköintivastike / 0,0522 €/os/kk. Vesivastike ennakko / 25,00 €/hlö/kk. Viilennysvastike / 0,10 €/m2/kk. Vesimaksu on ennakko. Vesimaksutasaukset vuosittain 31.12. Viilennysvastiketasaukset vähintään kerran vuodessa mittareiden mukaan. Viilennysvastikkeella katetaan yhtiölle viilennyslaitteiden käytöstä aiheutuvat energiakustannukset. Viilennysvastike tasataan vähintään kerran vuodessa käyttäen tasauslaskutuksessa perusteena huoneistoihin asennettujen mittareiden osoittamia kulutuslukuja. Huoneistoissa DNA Oyj taloyhtiönetti perusnopeus 100M/100M ja kaapeli TV. Maksu sisältyy hoitovastikkeeseen.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu,sisäänvedetty
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Irrallisista kaapeista on mahdollisuus neuvotella. Lisäksi asunnossa on koneellisen ilmanvaihdon ja lämmöntalteenottojärjestelmän lisäksi itse säädettävissä oleva koneellinen viilennys. Asunnossa on kamera ovisilmä ja oven avauksessa on myös kamera.
Kohteen lisätiedot
7. kerroksen terassialue. Tontti ja tiloja yhteisomistuksessa: Huoneistossa on sprinkkelijärjestelmä. Yhtiöllä on hallinnanjakosopimus As. Oy Tampereen Luminary II kanssa, joka koskee tonttia nro 16 sekä rakennusta (Lamelli, Torni, pysäköintihalli, kellari, yhteispiha-alue, kattopiha sekä aula). Hoito-, huolto- ja korjauskustannukset jaetaan rakennusoikeuden mukaisessa suhteessa.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, teräs
Keittiön kuvaus
Lattia: parketti. Seinät: maalattu. Työtasot: kivi. Varustus: jääkaappi, pakastin, induktioliesi, erillisuuni, mikroaaltouuni,astianpesukone : integroitu, liesituuletin.
Kylpyhuoneen kuvaus
Lattia: Laatta. Seinät: Kaakeli. Varustus: wc-istuin, suihku x2, suihkuseinä, lattialämmitys, peilikaappi, kylpyhuonekaapisto.
Saunan kuvaus
Lattia: Laatta. Seinät: Puu.
Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Lattia: Laatta. Seinät: Kaakeli. Varustus: pesukoneliitäntä, pesuallas, lattialämmitys, pöytätaso.
Olohuoneen kuvaus
Lattia: Parketti. Seinät: Maalattu.
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattia: Parketti. Seinät: Maalattu.
Säilytystilojen kuvaus
Irtaimistovarasto.
Kattomateriaalin kuvaus
Huopakate.

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Tampere toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Tampereen Ammatti-Isännöitsijät Oy Hatanpään valtatie 26. krs, 33100 Tampere Puh. 0207 346 100 toimisto@tamis.fi
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: 9 § Lunastusoikeus
Yhtiöillä As. Oy Tampereen LuminaryI ja As. Oy Tampereen LuminaryII on ensisijaisesti ja osakkeenomistajalla toissijaisesti oikeus lunastaa yhtiön osakkeet nrot 211 612-221 271 (autohallipaikat), kun omistusoikeus osakkeeseen siirtyy toiselle muulta omistajalta kuin yhtiöltä tai perustajaosakkaalta. Siirronsaajan on viipymättä
ilmoitettava saannostaan yhtiön hallitukselle. Saantoilmoituksen tulee sisältää lunastusmenettelyn käynnistämisen kannalta riittävät tiedot.

Lunastuslauseke nähtävissä kokonaisudessaan yhtiöjärjestykseltä.

HALLINNANJAKOSOPIMUS:
Yhtiöllä on 23.10.2018 allekirjoitettu hallinnanjakosopimus As. Oy Tampereen Luminary II:n (Y-tunnus 2706309-5) kanssa. Hallinnanjakosopimuksen kohteena on Tampereen kaupungin 116. kaupunginosan korttelissa 273 sijaitseva tontti nro 16 (837-116-273-16) sekä tontille rakennettava rakennus (Lamelli, Torni, pysäköintihalli, kellaritilat, yhteispiha-alue, kattopiha sekä aulatilat). Hallinnanjakosopimuksen mukaan yhteisomistuksessa ja käytössä olevien tilojen hoito-, huolto- ja korjauskustannukset kustannukset jaetaan rakennuoikeuden mukaisessa suhteessa. Kokonais rakennusoikeudesta 16 500 km2 on Larnellin osuus 4 870 kem2 ja Tornin osuus 11 630 kem2.

Muuta: Yhtiön välittömään hallintaan jäävät varasto VSS-tilat, teknisiä tiloja sekä asuntokohtaiset varastot. Lisäksi yhteishallintaan As. Oy Tampereen LuminaryII:n kanssa jää hallinnanjakosopimuksessa yhtiöiden yhteishallintaan määritellyt tekniset tilat ja niiden kulkuväylät, tekniikkakuilut, pysäköintihallin kulkuväylät, pohjakuvien osoittama osa kattopihasta, yhteispiha-alueet, yhteisomistuksessa olevat aulatilat ja lastenvaunuvarasto sekä kuivaushuone.
Postin pakettiautomaatti aulassa.

Tehdyt remontit
2019-2021: Vuositakuukorjaukset.
2021: Katon kuntotarkastus.
2022: Vuositakuukorjaukset.
2023: Vuositakuukorjaukset.
Tulevat remontit
- Vuosikorjaukset kesken - vakuus osittain voimassa.

Yhtiö valmistunut 2018. Yhtiön hallitus katsoo, ettei vuosille 2024–2028 ole tiedossa sellaisia peruskorjaustoimenpiteitä, joilla olisi merkittävä vaikutus yhtiön tai osakkaiden talouteen. Myyjä ei vastaa yhtiön myöhemmin päättämistä remonteista eikä niistä aiheutuvista huoneistokohtaisista kustannuksista.
Energialuokka
C (2013)
Tontin koko
3 421,5 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Tampereen palvelupiste
041 7308168
tampereenpalvelupiste@tampere.fi
9:00-16:00
Frenckellinaukio 2 B 33100 Tampere.

Alueella suunnitteilla kaavamuutoksia, lisätietoa välittäjältä.

Kaavoitustilanne
Asemakaava

As. Oy Tampereen LuminaryI

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Tampereen klassillinen lukio n. 600 m.
Palvelut: Tampereen Tullintori n. 250 m.
Liikenneyhteydet
Ratikkapysäkki Tulli A n. 99 m.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Myyjillä autohalliosake paikka nro 71.
Kaavoitetut autopaikat: 109 kpl. Autotalli / hallipaikat: 21 kpl. Autopaikat erillisinä osakkeina.
Kiinteistön sähköverkko ei salli enää sähköauton latauspisteiden rakentamista osakasmuutostöinä.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tampere

Asuinalueena Keskusta, Tampere

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Virkki Marika

Myyntineuvottelija

ROOF LKV Tampere Oy

ROOF LKV Tampere Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.