kotimeklarit  | BkmHelsinki Oy
kotimeklarit  | BkmHelsinki Oy

Kerrostalo | 3h, k, kph, parveke

Poutapolku 3, Tapiola, Espoo

Hinta

329 000 €

Koko

52,5 m²

Vuosi

1956

Ainutlaatuinen pieni kolmio Tapiolan arvostetulla asuinalueella erittäin hyvin hoidetun yhtiön hissatalon toisessa kerroksessa. Asunnossa on todelliset tehoneliöt: valoisan asunnon kaikki pinnat ja avokeittiö kylpyhuonetta lukuun ottamatta on remontoitu nykyisen omistajan toimesta moderniksi kokonaisuudeksi 2023-2024. Kylpyhuone remontoitiin putkiremontin yhteydessä 2008-2009. Remontin yhteydessä kaksio muutettiin toimivaksi kolmioksi. Olohuoneen yksi seinä koostuu laadukkaasta harmaasta Kvik-keittiöstä. Olohuoneesta on käynti lasisten pariovien kautta asunnon toiseen makuuhuoneeseen josta on käynti parvekkeelle yhtiön sisäpihalle päin. Toisen makuuhuoneen ja kylpyhuoneen väliin jää hyvin tilaa esim. työpisteelle. Asunossa reilusti säilytystilaa. Erittäin hyvin hoidettu yhtiö - kaikki suuret remontit on tehty. Tapiolan kattavat palvelut ja yhteydet kävelyetäisyydellä. Sovi oma esittelyaika: Kirsi Apajalahti-Plyhm, 050 343 4475 tai kirsi@kotimeklarit.com.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika
ma 13.5. 14:30 - 15:00
Esittelijänä Kirsi Apajalahti-Plyhm
p. 050 343 4475

Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
21838016
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, kph, parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
52,5 m²
Kokonaispinta-ala
52,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Yhtiöjärjestyksen mukainen huoneistoselitelmä 2h+k.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
2/3
Rakennusvuosi
1956
Käyttöönottovuosi
1956
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

297 054,25 €

Velkaosuus

31 945,75 €

Velaton hinta

329 000,00 €

Neliöhinta

6 266,67 €/m²

Vastike

Hoitovastike

192,29 € / kk

Pääomavastike

292,74 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

485,03 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Huoneistovastike 485,03 sisältää hoitovastikkeen 192,29 €, rahoitusvastike 2:n 126,28 € (linjasaneeraus) ja rahoitusvastike 4:n 166,46 € (julkisivu- ikkuna- ja kattourakka).

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: sisältyy vastikkeeseen

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Ilmansuunta: itään
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Kivi
Keittiön kuvaus
Keittiö remontoitu 2023-2024; Harmaapintainen Kvik-keittiö, kaikki kodinkoneet uusittu remontin yhteydessä; jääkaappi / pakastin, induktioliesi, erillisuuni (pyrolyysi), mikroaaltouuni, liesituuletin, astianpesukone. Valkoinen työtaso.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone remontoitu putkiremontin yhteydessä 2008-2009; laatoitettu kauttaaltaan, lattiassa lämmitys, allaskaappi (2023), peilikaappi, wc-istuin, lattiassa sininen laatta, seinissä valkoinen laatta, suihkukaappi, pesukoneliitäntä.
Olohuoneen kuvaus
Huoneiston lattiassa vaalea laminaatti, seinät maalattu.
Kattotyyppi
Pulpettikatto

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Matinkylän Huolto Oy ISA, Timo Lehtonen, timo.lehtonen@matinkylanhuolto.fi.
Huolto
Tapiolan Lämpö Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Urheiluvälinevarasto, Väestönsuoja, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiössä painovoimainen ilmanvaihtojärjestelmä, DNA Welho 10 M/1M. Yhtiökokous 23.5.2023: myönnetty hallitukslle valtuudet periä tai jättää perimättä enintään kahden kuukauden ylimääräinen hoitovastike, taloudellisen tilanteen sitä edellyttäessä tai sen salliessa. Päätettiin kahden pystyviemärin linjan korjaus-sukittamisesta sekä kaikkien tuuletusviemäreiden sukituksesta. Korjaushanke rahoitetaan kassavaroilla, korjauksen kustannusarvio 25.000 euroa. Päätettiin muuttaa auton lämmitystolppien valmiudet sähköautojen lataukseen. Hallitus valtuutettiin hankkeen toteuttmiseen. Kustannukset katetaan kassavaroista. Päätettiin käsitellä IV-kanavien toteussuunnittelun käynnistäminen vuoden 2024 yhtiökokouksessa ja pyritään ajoittamaan yhtiökokous heti alkuvuoteen. Päätetty hakea virallista tupakointikieltoa parveke- ja pihapiirissä tupakointiin,
Kuntotutkimukset: Yhtiössä suoritetut kuntotarkastukset: 2011 kuntoarvio ja PTS:n laatiminen, 2019 A-portaan jäteveden pystyviemärien kuvaus, 2021 ilmanvaihtohormien kuntokartoitus, 2021 keittiöiden hajulukkojen liitosten tarkastus, 2022 ilmanvaihtohormien kuvaus, 2022 jäteveden pystyviemärien kuntotutkimus.
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 31 Autohallipaikkoja: 2

Tehdyt remontit
HUONEISTO: Vanha keittiö purettu ml. välitilan laatoitus sekä lattia. Lisäksi keittiön ja olohuoneen välinen väliseinä purettu. Asennettu uusi lattia ja keittiö. Keittiön ja eteisen välissä oleva varastotila poistettu - Toista makuuhuonetta pienennetty ja toiseen asennettu lasiset pariovet, huonejärjestystä muutettu. YHTIÖ: Mm. 2022: jäteveden pysty-, pohja- ja pihaviemärien painehuuhtelu sekä sadeveden pihaviemärien painehuuhtelu, ilmanvaihdon kunnostuksen suunnittelu, 2021: salaojien painehuuhtelu, porrashuoneiden ala-aulojen maalaus, 2017: puuikkunoiden ulkopuitteiden uusiminen ja karmien kunnostus, parvekeovien uusiminen, yleisten tilojen uko-ovien kunnostus, parvekkeiden lattioiden kunnostus, julkisivupintojen paikkakorjaus ja maalaus, vesikatteiden huoltomaalaus, 2016: A-talon kellaritikojen vesivaurioiden korjaus, lisätontin osto Espoon kauppungilta, 2015: ilmanvaihtojärjestelmin puhdistus, jäte- ja sadeveden piha- ja pohjaviemärien painehuuhtelu, 2013: pelastussuunnitelman uusiminen, 10-vuoden energiatodistuksen laatiminen, salaojien ja sadevesiviemärien uusiminen, 2011: lukituksen uusiminen, salaojien ja sadevesiviemärien uusimisen suunnittelu, 2008-2009: hissien rakentaminen, saunaosaston peruskorjaus, porrashuoneiden ja kellaritilojen maalaus, kaikkien kylpyhuoneiden peruskorjaus, asbestieristeiden poistaminen, vesijohtojen ja pystyviemärien uusiminen, pohja- ja pihaviemärien kunnostus (sukitus), lämmönvaihtimen uusiminen, huoneistojen ja yleisten tilojen sähköjärjestelmien uusiminen, antenniverkon uusiminen, tietoverkon uusiminen, piha- ja ulkovalojen uusiminen, porrashuoneiden ja yleisten tilojen valaistuksen uusiminen, koko korjauslista saatavana välittäjältä.
Tulevat remontit
Kunnossapidon periaateohjelma vuosille 2024-2027: ilmanvaihtokanavien kunnostus, palovaroittimien asennus huoneistoihin, porrashuoneiden huoltomaalaus, ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus, ikkunoiden korvausilmaventtiilien suodattimien vaihto, jätekatoksen uusiminen, patteriventtiilien uusiminen ja lämmitusverkoston säätö, jäteveden pystyviemärien kunnostus, lukituksen uusiminen. Kunnossapidon periaateohjelma vuosille 2028-2032: jäte- ja sadeveden piha- ja pohjaveimärien painehuuhtelu, salaojien painehuuhtelu, lämmönvaihtimien uusiminen.
Energialuokka
D (2018)
Tontin koko
4 994 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Espoon kaupunki, 09 81 621.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto-Osakeyhtiö Poutapolku

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Tapiolan kattavat palvelut ja yhteydet kävelyetäisyydellä. Mm. kauppakeskus Ainoan palvelut, ravintolat sekä Metro ja bussi kävelyetäisyydellä.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Tapiola, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Apajalahti-Plyhm Kirsi

LKV, Kaupanvahvistaja

kotimeklarit | BkmHelsinki Oy

kotimeklarit  | BkmHelsinki Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.