OP Koti Keski-Suomi Oy LKV, Jyväskylä Kauppakatu 22

Omakotitalo | 3mh, oh, k, wc, vh

Ansapolku 3, Kypärämäki, Jyväskylä

Hinta

89 000 €

Koko

70 / 90 m²

Vuosi

1949

Sievä remontoitava talo Kypärämäen koulun naapurissa! Joko remonttihaalari ja sormet syyhyää saada isompi taloprojekti työn alle? Remonttia pelkäämättömälle odottaa vuonna 1949 rakennettu, 1980-luvulla laajennettu, osittain suojeltu (kaava AO/S), sievä talo kolmessa kerroksessa, jossa käyttövesiremonttia lukuun ottamatta on kerääntynyt paljonkin remontteja to-do listalle. Tekeminen ei siis lopu hetkessä, mikäli tämän talon omaksesi halajat. Ohjenuoraa remontille antaa kuitenkin 04/2024 Sustera Oy:n (ent. Raksystems Oy) kuntotarkastusraportti. Vaihtoehtoisesti voit purkaa ja rakennuttaa täysin uuden kodin, mutta vanhaa ulkomuotoa ja nykyistä pihapiiriä hyödyntäen, sekä kunnioittaen. Isolla, aurinkoisella ja tasaisella 1082 m2 tontilla on rakennusoikeutta 270 m2, mutta uudisrakentamisessa ja korjauksia tehtäessä tulee noudattaa erityismääräyksiä ja ne kannattaa rakennusvalvonnasta tarkistaa. Tarjolla on kuitenkin roppakaupalla Kypärämäen idyllistä asuinaluetta ja ehkäpä parasta sijaintia, sillä koulu (luokat 1-6) ovat heti tien toisella puolella ja päiväkodit yhtä lähellä. Alueen värikkäät 1940 ja 1950- luvun puutalot ovat sulassa sovussa uudempien kerros-, omakoti-, ja rivitalojen kanssa ja etenkin lapsiperheet viihtyvät alueella todella hyvin. Matkaa keskustaan ja Keljon marketeille tulee vain n. 4 km ja julkinen liikenne palvelee hyvin. Köhniöjärven uimarantaa on kehuttu kaupungin parhaaksi, sillä sieltä löytyy hyppytornikin. Kivoja maisemareittejä on siis tiedossa vaunu- ja koiralenkeille. Kuntotarkastusta emme tietosuojasyistä lähetä etukäteen luettavaksi, vaan saat sen esittelyssä ja koska taloon kannattaa tutustua ajan kanssa, suosittelemme oman esittelyajan varaamista välittäjältä. Tervetuloa kotiin, Kypärämäkeen!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
576195
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3mh, oh, k, wc, vh
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
70 m²
Kokonaispinta-ala
90 m²
Asuinkerrosten määrä
1.5
Rakennusvuosi
1949
Käyttöönottovuosi
1949
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

89 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

354,54 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Sähkö: 228 eur/ kk/ 3 hlöä 17500 kWh/v. Vesi ja jätevesi: 190 eur/ vuosi/ 3 hlöä. Puhtaanapito: 40 eur/ kk. Kiinteistövero: 354,54 eur/ 2024. . Vesi hinnaston ja oman kulutuksen mukaan. Jätehuollon perusmaksu on 32 eur/ kk. Biojäte 5,60 eur/ kerta. Sekajäte 6,87 eur/ kk.
Sähkömaksu sopimustyypin, oman kulutuksen ja hinnaston mukaan. Siirtomaksu myyjällä on ollut 108,72 eur/ kk. Käyttösähkö on keskimäärin ollut 120 eur/ kk.
Kiinteistövero: 354,54 eur/ 2024

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Sustera Oy:n 23.4.2024 kuntotarkastuksessa ilmenneiden lukuisten korjaustarpeiden myötä talosta ei makseta lainkaan kauppahintaa, vaan kauppahinta maksetaan ainoastaan maapohjasta/ rakennuspaikasta, sekä tontin liittymistä.

Pihasauna on käyttökiellossa paloturvallisuuden ja piipun huonon kunnon vuoksi.
Tehdyt remontit
Edellinen omistaja on uusinut katon, ikkunat, sekä teettänyt kylpyhuoneen ja saunan tilat kellariin v. 1980, sekä muuttanut avokuistin umpikuistiksi. Nykyinen omistaja on uusinut käyttövedet v. 2009.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Tyydyttävä, Katso Sustera Oy kuntotarkastusraportti 23.4.2024 tarkemman kunnon selvittämiseksi.
Energialuokka
  • E (2018)
  • e-luku 363, voimassa 29.4.2034.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö. Varaava takka ja yläkerran sähkötakka
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. Ulkoseinät: Puurakenteisia Julkisivupinnoite: Puuverhous Väliseinät: Puu-/ levyrakenteiset, Kiviainesrakenteiset Välipohjat: Kellari / alakerta: Kiviaines- ja puurakenteinen Ala / yläkerta: Puurakenteinen (Sustera raportti 23.4.2024)
Pintamateriaali: Keittiö: Muovimatto, seinät puolipaneeli ja tapetti, välitila laatta, tasot laminaatti ja rosteri allastaso, katto paneeli. Olohuone: Parkettilattia, seinät tapetti/ maali, katto maalattu paneeli. Makuuhuone 1: Parketti, seinät tapetti/ maali, katto maalattu paneeli. Makuuhuone 2: Muovimatto, seinät tapetti/ maali, katto paneeli. Makuuhuone 3: Muovimatto, seinät tapetti/ maali, katto paneeli. Sauna: Lattia laatta, seinät ja katto paneeli, lauteet puuta, ikkuna. Kylpyhuone: Lattia ja seinät laatta. Eteinen: Muovimatto, seinät puolipaneeli ja tapetti. Wc: Seinät ja lattia laattaa. Portaikko ylös: Muovimatto, seinät puolipaneeli ja tapetti.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, sähköliesi, keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, irralliset kaapistot (sopimuksen mukaan), kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali (puutaso, rosteriallas).
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc (vain keskikerroksessa), suihku, peilit, peilikaappi, pesukoneliitäntä (kellarin khh tilassa), lattialämmitys (suihku- ja saunatilassa), kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, ulkovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa. Kattomuotona on harjakatto ja katteena on bitumikermikate. Piharakennus: Harjakatto/ Tiili (alkuperäinen).

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Jyväskylä toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
179-7-26-3
Tontin pinta-ala
1 082 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tontti
Tontin nimi
, 26:3
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 270,5 m². e-luku 0,25. Kiinteistötietojärjestelmän mukaan päärakennus käsittää 100 m2 ja talousrakennus 20 m2.
Kaavoitustiedot
Asemakaava, Rakennuslupa 1949, 1950, 1955, 1975, 1986. AO/S. Erillispientalojen korttelialue, jolla rakennuskanta ja kasvillisuus tulisi mahdollisuuksien mukaan säilyttää. Uudisrakentamisessa ja korjauksia tehtäessä tulee noudattaa erityismääräyksiä.
Lisätietoja kaavoituksesta: Jyväskylän rakennusvalvonta
Rakennukset
Talousrakennus (sauna, varasto) rakennettu ja loppukatselmoitu 1950. Autotalli rakennettu ja loppkatselmoitu 1955. Autokatokselle ei ole haettu rakennuslupaa. Huom! Pihasauna on käyttökiellossa paloturvallisuuden ja piipun huonon kunnon vuoksi.
Palvelut
Palvelut: Keljonkankaan marketit 4,3 km. Kauppakadun kompassi 4 km. Koulut: Kypärämäen koulu 100 m (lk 1-6, tien toisella puolella). Gradia ja Schildtin lukio 2 km. Yliopiston Seminaarinmäki n. 3 km. Päiväkoti: Kypärämäen päiväkoti 200 m. Steiner päiväkoti Tähtitarha 400 m. Liikenneyhteydet: Bussit 1,2,37,39

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Jyväskylä

Asuinalueena Kypärämäki, Jyväskylä

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Johanna Willman

Myyntineuvottelija

OP Koti Keski-Suomi Oy LKV, Jyväskylä Kauppakatu 22

OP Koti Keski-Suomi Oy LKV, Jyväskylä Kauppakatu 22

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.