Kerrostalo | 4h + k + vh(2kpl) + kh + erillinen wc + las.parveke

Lanatie 5 C, Kurala, Turku

Hinta

200 100 €

Koko

87 m²

Vuosi

1968

Helppoa asumista luonnon ja pientalojen ympäröimänä. Palvelut kävelymatkan päässä. Turun keskustaan nopeasti föli-bussilla tai pyöräillen. Erittäin käyttökelpoinen pohjaratkaisu lapsiperheelle, tai vaikkapa etätyötilaa kaipaavalle pariskunnalle. Yhtiö hyvässä kunnossa. Huoletonta asumista tiedossa. Kalliit remontit valmiiksi toteutettu. Uusittu keittiö. Uusittu kylpyhuone ja vessa. Valmiita pintoja ja kalusteita/varusteita. Pyydä yksityisesittely. Kaisa Hamido. LKV ja arkkitehti. Toimistomme tarjoaa myös suunnittelutyötä. kaisa@hamido.fi 0400 363646

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
80348965
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + k + vh(2kpl) + kh + erillinen wc + las.parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
87 m²
Kokonaispinta-ala
87 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen
Kerrokset
5/7
Rakennusvuosi
1968
Vapautuminen
sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

200 100,00 €

Velaton hinta

200 100,00 €

Neliöhinta

2 300,00 €/m²

Vastike

Hoitovastike

300,15 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

300,15 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

12,50 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: Kulutuksen mukaan
Lisätietoja maksuista: vesi/m3/kylmä 3,85 vesi/m3/lämmin 9,55 Sähkömaksu/kwh 0,20 Sähkömaksu/kk 3,00 Autopaikka + sisälämmitys 15,50 Autotallivuokra 62,50 Autotallivuokra iso 73,00 pesutupa 1,00

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Välja sisääntulo. Ulko-ovelta avautuu välittömästi avara näkymä asuntoon. Päällysvaatteille ja pukeutumiselle oma tilansa. Eteistila vaatehuoneen vieressä. Asunnossa kaksi vaatehuonetta.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni (Yhtiön laajakaista Dna Welho) ja kaapeli-tv. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Lasten näkökulma: Perheen lapset nauttivat vieressä olevasta urheilukentästä, jalkapallokentästä, koripallokentästä, parkour-alueesta ja talvisin luistelukentästä. Vanhempien näkökulma: Koiran kanssa voi valita lenkkeilyreitin fiiliksen mukaan. Yhdellä suunnalla on Kuralan kylämäki lampaineen. Vieressä Aurajoki, jonka toiselle puolelle pääsee Kuralan sillan kautta. Sieltä matka voi jatkua Virnanmäen muinaisjäännösalueelle. Tai voi lähteä Itäharjun puutalojen keskelle nauttimaan omenapuiden tuoksusta. Lähellä myös Kohmo-Pääskyvuori-Varissuo - metsät pururatoineen. Metsästä löytyy iso hormillinen kota ja pulkkamäki. Arvokasta on taloyhtiön hyvä henki ja hyvät naapurisuhteet. Naapuriapua saa tarvittaessa.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Lapsiperheen koti. Leikkiminen sallittu. Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Ikkunoiden kuntokartoitus tehty 2021-2022, minkä perusteella päätettiin vaihtaa kaikki puuikkunat ja parvekeovet v.2023. Linjasaneeraus toteutettu 2017 - sen jälkeen ei ole ollut tarvetta tehdä tutkimuksia vesijohtoihin, viemäreihin tai kosteuseristyksiin liittyen. Julkisivut tehty. Katot tehty. Katso lista korjauksista! Ei tiedossa muuta kuin vuosihuoltotoimenpiteitä.
Asbestikartoitus
  • Kyllä
  • Osakas on teettänyt keittiöremontin asbestipurkutyönä. Yhtiö on teettänyt kylpyhuone- ja wc-remontin asbestityönä. Ikkunaremontin yhteydessä ikkunapeltien kohdalta on poistettu asbesti (yhtiön työ).
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Kaikki pinnat käyty harkiten läpi nykyisen perheen asumishistorian aikana. Perheessä kolme lasta ja yksi villakoira. Elämisen jäljet näkyvät, mutta ei häiritsevästi. Pintamateriaalit (lattia): Parketti. Pintamateriaalit (katto): Valkoiseksi maalattu tasoite.
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio. Keittiö uusittu. Kvikin mallistosta. Linjasaneerauksen yhteydessä v.2017 uusittu kaikki käyttövesijohdot ja viemärit. Uutta vastaava keittiö. Käytännöllisyyteen panostettu. Ruokailutila välittömästi keittiön vieressä olohuoneen puolella.
Astianpesukone, jääkaappipakastin, erillisuuni, liesituuletin, liesi ja mikroaaltouuni
Lattiamateriaalit: Korkki
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Uusittu kauttaaltaan yhtiön putkisaneerauksen yhteydessä. Uudet vesieristeet. Uudet kalusteet. Uudet varusteet. Tilaan mahtuu haluttaessa pesutorni. Nykyinen perhe käyttänyt paljon yhtiön kuivaushuonetta alakerrassa.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: WC-istuin, suihku, pesukone, pesuallas, allaskaappi, bidee-suihku, lattialämmitys, suihkuseinä ja peilikaappi
WC-tilojen kuvaus
Huoneistossa on erillinen wc. Myös kylpyhuoneessa wc-istuin.
Seinämateriaalit: Kaakeli
Lattiamateriaalit: Laatta
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Pyykinpesukone kylpyhuoneessa. Tila riittävä. Ei erillistä kodinhoitohuonetta.
Olohuoneen kuvaus
Avara olohuone. Ruokailutila yhdistetty olohuoneeseen. Hyvä tila sekä isolle ruokaryhmälle että itse oleskelulle sohvineen. Kodin sydän!
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneiden sijainti toisiinsa nähden tarjoaa yksityisyyttä itsekullekin. Makuuhuoneesta käynti lasitetulle parvekkeelle. Kyseinen mh suljettavissa liukuovella olohuoneesta. Tarpeen mukaan huone voisi toimia olohuoneen jatkeena kirjasto- tai työhuoneena.
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali ja tapetti
Säilytystilojen kuvaus
Kellarikomero, vaatehuone ja kaapistot
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Turku toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Kiinteistötunnus
853-135-0048-
Isännöitsijän yhteystiedot
Varsinais-Suomen isännöintitalo Oy, Vesa Keskilä, vesa.keskila@isannointitalo.fi, 0207229962
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Vinttikomero, kellarikomero, väestönsuoja, pesutupa, mankeli ja Ulkoiluvälinevarasto
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Kiinteistöön kuuluu yhteensä 6 rakennusta. Rakennukset 1-3, 1 porras / 1 hissi. 7krs. Pistetalo Rakennus 4, 1 porras / 1 hissi. 6krs. Pistetalo Rakennus 5, 3 porrasta / ei hissiä. 3krs. Lamellitalo Rakennus 6, 1krs (liiketila, varasto).
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 26

Tehdyt remontit
Julkisivu Kenitex-pinnoite v.1986-91, Ikkunoita vaihdettu n.320kpl v.1986-95, YAJ uusittu ja 3-4 TV hankittu v.1988-90, Kaukolämpöliittimet uusittu v.1991, A,B ja lamellitalojen saumaus suoritettu, ikkunapuitteet ja parvekkeen ovet maalattu, A-talon vesikate uusittu ja yhtiön lukot uusittu Abloy Exec-avaimelle v.1995, Ilmastointilaitoksen puhdistus ja säätötyö, B- talon vesikatteen uusiminen v.1996, D- talon vesikatteen uusiminen, Parvekkeiden lattioiden ja kaiteiden maalaus, C ja D- talojen ikkunapuitteiden ja parvekkeen ovien maalaus v.1997, lamellitalon ja myymälärakennuksen vesikatteiden uusiminen v.1998, pihavalaistuksen parantaminen v.1999, täydellinen julkisivuremontti v.2001, uusittu 14 kpl ikkunoita v.2002, uusittu 16 kpl ikkunoita v.2008, B ja D- talojen saunaosastojen remontti v. 2008-09, ikkunoiden ja parvekkeiden ovien korjauksia v. 2009, B- talon salaojitus ym. v.2010, Ilmastointikanavien puhdistus ja säätö v.2011, käyttöveden lämmönsiirtimen uusiminen v.2012, käyttöveden lämmönsiirtimen uusiminen ja kuntokartoitus v.2013, kattoikkunoiden uusinta/korjaus v.2014, putkistoremontin hankesuunnitelma v.2015, linjasaneeraus v.2016-2017, pesutuvan kunnostus v.2017, leikkipaikan ja pihan kunnostus 2019,lukoston uusiminen Protec2-avaimelle 2019, vesikattojen korjaus 2020, julkisivupesut ja julkisivuhuolto 2020-2021, kaikkien puuikkunoiden ja parvekkeenovien uusiminen.2022-2023, kokonaiskustannus n.1.175.000 euroa (arvio).
Tulevat remontit
Lähtitulevaisuudessa ainoastaan tavallisia vuosihuoltotöitä.
Energialuokka
D (2007), Energialuokka: D2007, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 31.05.2023, Lisätiedot: Nykyinen energiatodistus tulee uusia.
Tontin koko
18 027 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Turun kaupunki, kaavaosasto.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Varsta

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Palvelut: Lähikauppa ja päiväkoti sekä koulu lähellä. Kaikki Itäharjun kaupat ja palvelut nopeasti tavoitettavissa. Kävelymatkan päässä Prisma, Citymarket, K-market ja K-supermarket.
Paikallistiedot: Hannunniittu on ystävällinen ja rauhallinen asuinalue. Turvalliseksi koettu lähiö lapsiperheelle. Hyvät kulkuyhtydet kaikkialle. Luonto lähellä. Aurajokimaisemakin lähellä, samoin Kuralan kylämäki. Lähellä kaupunkia, lähellä palveluita, mutta samalla lähellä metsää ja maaseutua.
Koulut: Koulu alle 5 min kävelymatkan päässä.

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet Hyvät ja nopeat yhteydet sekä julkisilla että omalla autolla. Bussit kulkee tiheään n.10min välein. Keskustassa n.20min:ssa kotoa. Impivaaraan uimaan bussilla n.15min. Hyvät yhteydet pyörällä. Pyörällä keskustaan n.15min. (ei isoja mäkiä matkalla).
Lisätietoa auton säilytyksestä
Myyjällä ei ole vuokrattua autopaikkaa. Alueella on vapaita vieraspaikkoja. Ilman omaa autopaikkaa on pärjätty vuodesta 2012. Vuokrattaviin paikkoihin on jonotusperiaate.
Pihan kuvaus
Piha on iso. Pihaan kuuluu metsää, nurmikkoa, leikkipaikka ja pieni kenttä pelaamiseen. Lähellä aidattu leikkipuisto, jonne pääsee ylittämättä autotietä. Tämän talon ympärillä pientaloasumista. Parvekkeelta ja ikkunoista näkyy vain metsää. Metsästä löytyy myös mustatorvisieniä. (Tarkempi paikka kerrotaan vasta kaupoilla). Liikenteen ääniä ei kuulu, linnunlaulua senkin edestä.
Tiedustelut
Kaisa Hamido, +358 40 0363646, kaisa@hamido.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Kurala, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kaisa Hamido

ARKKITEHTI LKV KiAT

Kiinteistönvälitys ja arkkitehtisuunnittelu Kaisa Hamido Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.