UMMO LKV Oy

Omakotitalo | 3h + k + wc + kph + piharakennus

Saramäentie 25, Raunistula, Turku

Hinta

358 000 €

Koko

82 / 102 m²

Vuosi

1920

Upea 1900-luvun alun omakotitalo halutulla Raunistulan alueella! Löydä oma rauhan tyyssijasi historiallisessa ja tunnelmallisessa kodissa. Tämä noin vuonna 1920 rakennettu omakotitalo tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän perinteistä charmia ja nykyaikaista asumismukavuutta. Kaksikerroksinen päätalo, jossa on noin 82 neliömetriä asuintilaa ja lisäksi viihtyisä noin 20 neliömetrin piharakennus, tarjoaa tilaa ja mahdollisuuksia niin arkeen kuin juhlaankin. Kodin sydän on kaunis, valoisa olohuone, jossa ajan patina ja moderni elämäntapa kohtaavat. Lämmön ja tunnelman luo upea varaava kakluuni. Kauniissa keittiössä yhdistyvät tyylikkyys ja toimivuus, tarjoten ihanteelliset puitteet ruoanlaittoon ja yhdessäoloon. Tässä kodissa historia ja nykypäivä sulautuvat saumattomasti yhteen. Makuuhuoneet sijaitsevat talon yläkerrassa, tarjoten rauhallisen vetäytymispaikan päivän touhuilta. Lisäksi talon pihapiiristä löytyy erillinen, myöskin peruskorjattu piharakennus, joka soveltuu monenlaiseen käyttöön – vaikkapa työtilaksi tai vierasmajaksi. Piharakennuksessa on myös oma sauna, jossa voit rentoutua kiireisen päivän päätteeksi. Talon suojaisa piha kutsuu viettämään aikaa ulkona ja nauttimaan lähes koko päivän paistavasta auringosta. Sijainti Raunistulan idyllisessä kaupunginosassa tarjoaa rauhallista asumista, mutta hyvien kulkuyhteyksien ansiosta Turun keskustan palvelut ovat helposti saavutettavissa. Alueella on myös kattavat palvelut, koulut ja päiväkodit lähietäisyydellä, mikä tekee tästä kodista ihanteellisen valinnan monenlaiseen elämäntilanteeseen. Tämä koti on täynnä tarinoita ja lämpöä, odottaen uusia asukkaita jatkamaan sen elämää. Jos arvostat asumisen laatua, historiallista tunnelmaa sekä modernia mukavuutta, tämä koti on sinua varten! Kohteessa vain yksityisnäyttöjä, joten sovithan omasi: Moona Renvall 050 400 8747 | moona@ummo.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
80357305
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + wc + kph + piharakennus
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
82 m²
Muiden tilojen pinta-ala
20 m²
Kokonaispinta-ala
102 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Rakennuksista ei ole saatavilla virallisia rakennuspiirustuksia, joten pinta-ala on myyjän toimesta mitattu. Alakerta noin 52 neliötä + yläkerta noin 30 neliötä. Pihatalo noin 20 neliötä.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1920
Vapautuminen
2 kk kaupoista / sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

358 000,00 €

Velaton hinta

358 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

266,28 € / vuosi

Muut lämmityskulut

210,00 € / kk

Vesi- ja jätevesimaksu

45,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: 210,00€ / huhtikuun sähkö siirtoineen. Lisäksi polttopuita kulunut nykyisellä omistajalla alle kaksi kuutiota vuodessa.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Takapihan patiolle paistaa lähes kokopäivän aurinko.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ranskalainen
Muuta kauppaan kuuluvaa
Olohuoneen tuuletin, alakerran wc:n peilit sekä keittiön saareke. Polttopuut kuuluvat kauppaan.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni.
Tehdyt remontit
Rakennus on peruskorjattu kauttaaltaan (ei katto) vuosien 2015-2019 välillä.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Katon kunto: Katto huollettu keväällä 2021 (pesu, kourujen puhdistus, ruosteharjaukset ja maalaus). Lisätietoja kunnosta: Asumisen jälkiä. Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Kohteeseen on tehty kuntokartoitus vuonna 2020.
Energialuokka
  • D (2018)
  • Energialuokka: D2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 19.08.2030
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys. Kokonaissähkön kulutus: 16000 kWh / vuosi. Lisäksi lämmitysjärjestelmät: Ilmalämpöpumppu, Varaava takka
Tulisija
Varaava takka
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kaupungin.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu ja hirsi
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio. Työtason materiaali: Laminaatti. KVIK-keittiö on remontoitu saneerauksen yhteydessä. Kaunis valkoinen osittain avoin keittiö ottaa kodin vastaantulijat vastaan mustan puhuvalla tasollaan ja kodin alkuperäistä luonnetta hehkuvalla tapetilla.
Jääkaappi, erillinen pakastin (Integroitu), erillisuuni (Höyryominaisuus), liesi (Induktio, sisäänrakennettu liesituuletin), astianpesukone (Integroitu) ja mikroaaltouuni
Lattiamateriaalit: Lankku
Seinämateriaalit: Kaakeli ja tapetti
Kylpyhuoneen kuvaus
Tilava ja kaunis kylpyhuone, jossa ajanhenkeen sopiva tumman sininen lattia yhdistettynä tummaan seinäkaakeliin ja köysi-yksityiskohtiin. Tilassa on runsaasti niin säilytys kuin työskentelytilaa, jonka alle mahtuu niin pesukone kuin kuivausrumpu.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Suihku, suihkuseinä, wc-istuin (Seinä), bidee-suihku, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, peilikaappi ja allaskaappi
WC-tilojen kuvaus
Alakerrassa heti sisäänkäynnillä on erillis wc.
Seinämateriaalit: Vanerilevy
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
Löytyy pihatalosta.
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Kaunis osittain ylös aukeava olohuone on tilava ja valoisa. Ajanhenkeä huokuvat yksityiskohdat; upea kakluuni ja paljaat hirret. Olohuoneesta on myös kulku takapihan terassille.
Lattiamateriaalit: Lankku
Seinämateriaalit: Puu ja maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Yläkerrassa kaksi makuuhuonetta. Molemmissa huoneissa on kiinteät liukuovikaapistot, sekä kokolattiamatto, jonka alta löytyy lankkulattia. Toisessa makuuhuoneessa on ranskalainen parveke sekä kiinteä peili.
Lattiamateriaalit: Kokolattiamatto
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Lisätietoja säilytystiloista: Kellarissa säilytystilaa.
Kattotyypin kuvaus
Mansardikatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Turku toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
853-81-18-6
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
1 299 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Määräosa. Lisätiedot tontista: Osapuoli 1 hallitsevat hallinnanjakosopimuksen karttaliitteen mukaista aluetta 1 ja 2. Osapuoli 2 (myyjät) hallitsevat aluetta 3. Alue 4 on osapuolten yhteishallinta-alue. 1 pinta-ala 238,8 m2, käyttö- ja hallintaoikeus osapuoli 1. 2 pinta-ala 302,3 m2, käyttö- ja hallintaoikeus osapuoli 1. 3 pinta-ala 477 m2, käyttö- ja hallintaoikeus osapuoli 2 (myynnissä oleva määräosa). Yhteishallinta-alue pinta-ala 280,7 m2.
Rasitteet
Kiinnitykset: 400000, Kirjatut muut rasitukset, rasitteet, valinnanrajoitukset ja oikeudet: Kohdetta rasittaa Kiinteistön hallinnan jakaminen 21.10.2015. Osapuolella 1 on yhteensä kolme kiinnitystä yhteisarvoltaan 300 000,00€.
Kaavoitustiedot
Sitova tonttijako. Lisätietoja Turun kaupungilta.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Piharakennus.
Palvelut
Palvelut: Lidl Kärsämäki noin 750m, Tampereentien Prisma noin 1,1 km.
Koulut: Raunistulan koulu noin 900 m, Katariinan koulu 1,9 km, Turun Suom. Yht.koulun lukio noin 1,9 km, Rieskalähteen koulu noin 2,1 km, Nummenpakan koulu noin 2,2 km.

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet
Pihan kuvaus
Suojaisa ja helppohoitoinen pihapiiri.
Tiedustelut
Moona Renvall, 050 400 8747, moona@ummo.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Raunistula, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Moona Renvall

Myyntineuvottelija

UMMO LKV Oy

UMMO LKV Oy
UMMO LKV Oy

Linnankatu 37 A,
20100 Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.